Ludoteca Hangu - un alt vis împlinit



         Uneori e atât de greu să găsim cuvintele potrivite în încercarea de a descrie trăirile, emoțiile și sentimentele care prind viață atunci când ținem în pumni vise și dorințe rămase multă, enorm de multă vreme,  în stadiul de iluzii, și care, printr-un miracol, devin dintr-o dată realitate...                     Asta se întâmplă în aceste momente.
         Nici măcar nu știu cu  ce să încep. Cu faptul că am rămas surprinsă când am văzut membrii echipei KGSC, atât de tineri, aproape copii, dar atât de responsabili, atât de determinați, atât de entuziaști, atât de plini de pasiune după aproape 500 de km de mers în mașină de la București la Hangu,  motivați doar de dorința de a schimba ceva în bine, pentru că sunt doar VOLUNTARI, sau cu faptul că,
deși știam câtă bucurie vor aduce în sufletul copiilor, jocurile și jucăriile, euforia și veselia lor au depășit granițele imaginației mele.
         Voluntarii Asociației KGSC  au dărâmat toate legile nescrise ale neîncrederii, demonstrând că pasiunea, tenacitatea și devotamentul pot realiza imposibilul.

         Le mulțumim din suflet pentru tot ceea ce au făcut pentru copiii din Hangu, care nu vor uita niciodată această zi de început de iunie și care au afirmat că ”cel mai frumos loc de pe pământ este Biblioteca Hangu”.               La inaugurarea ludotecii au participat domnul Primar Gavril Lupu, două dintre reprezentantele PitiClic Piatra Neamț (soft educaționale pentru copii), respectiv: Alina Ghimiș și Agnes Ungureanu, care au promis că și Biblioteca Hangu va beneficia de softurile educaționale PitiClic.
     Voluntarii amenajau ludoteca.



 Ludoteca - primul pas






                 
 Copiii din Hangu - veseli și fericiți













Un comentariu:

Anonim spunea...

O idee genială! Felicitări KGSC Community. Iar Liliana le-a luat-o înainte tuturor!